Translate our website

Grid-it organizer | Europe

Nieuws | Grid-it.eu
12/2013  GRID-IT in Veronica Magazine.

In iedere uitgave van Veronica Magazine staat de rubriek 'Gadgets' waarin de meest handige en innovatieve hebbedingen worden gepresenteerd.

In de december 2013 (nummer 48) uitgave van Veronica Magazine staat de GRID-IT in de rubriek 'Gadgets'.  Zoals de kop al zegt; de GRID-IT is 'Fantastisch'!

08/2011 GRID-IT in MAMA magazine.

In de augustus 2011 uitgave van het blad voor de werkende moeder staat een kort stukje over de GRID-IT!®. Zo is er voor iedereen wel een toepassing bedenkbaar dat het leven nog makkelijker maakt.

06/2011 GRID-IT!® organizer in Quest magazine (August editie 2011)

Het tijdschrift op het gebied van kennis en wetenswaardigheden. Divers als het leven zelf, van geschiedkundige onderwerpen tot wetenschap. Een veelgelezen en populair blad onder een breed publiek en van jong tot oud. Daardoor goed passend bij een product als de GRID-IT!® organizer. Door de redactie van Quest getest en die hun bevindingen hebben geplaatst onder het hoofdstuk 'Hebbedingen'.

04/2011 GRID-IT!® GRID-IT!® wint NAPO organizer's keuze prijs voor beste product - technology

De National Association of Professional Organizers (NAPO) is een groep van ongeveer 4200 professionele organisators toegewijd aan het helpen van individuele mensen en bedrijven om orde en efficiëntie in hun leven te brengen. Hun visie is om de wereld de waarde van organiseren te erkennen en NAPO zien als de leidende organisatie autoriteit. De missie is het ontwikkelen, leiden en promoten van professionele organisators en de organisatie industrie. In aanvulling op het van dienst zijn van professionele organisators, richten ze zich op het helpen van consumenten en geïnteresseerden die professionele organisators willen worden. Zij bieden programma's, informatie en begeleiding voor elk van deze groepen.

12/2010 WINT GOOD DESIGN AWARD 2010

De GOOD DESIGN 2010 prijswinnaars zijn recent aangekondigd en vertegenwoordigen het werk van duizenden ontwerpers uit 37 landen. Met 500 prijzen weggeven in 2010, dit was een record jaar voor heet aantal kandidaten als mede het aantal winnaars. De VS leidde het aantal prijzen (178), gevolgd door Duitsland (134) met daarna Italië (50) in de categorieën zo divers als electronica, transport, meubels en technologische innovaties. Opmerkelijke winnaars zijn India's Tata Nano auto, Marc Newsons SMEG oven en Motorola's DROID telefoon. Opgericht in Chicago in 1950 door de architecten Eero Saarinen, Charles and Ray Eames en Edgar Kaufmann, Jr., GOOD DESIGN ontvangt internationale erkenning door 's werelds meest prominente ontwerpers en producenten voor vooruitstrevend, nieuw ,visionaire en innovatieve product concepten en uitvindingen. De complete lijst van winnaars voor 2011 awards zijn te vinden op de Chicago Chicago Athenaeum website..

http://www.chi-athenaeum.org/gdesign/index.html

05/2010 GRID-IT!® WINT RED DOT AWARD

GRID-IT!® wint de prestigieuze Red Dot Award, 1 jaar na de lancering van het product op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas in januari 2009. Sindsdien is GRID-IT® gebruikt in meer dan 250 producten en nog steeds groeiende.

trap@grid-it.eu